Espanyol

L’inici d’una nova etapa

Espanyol. Ramis s’estrena a la banqueta blanc-i-blava contra un Osca en hores baixes

Luis Miguel Ramis, presentat dilluns passat com a nou entrenador de l’Espanyol, s’estrena a la banqueta blanc-i-blava aquesta tarda contra l’Osca amb l’obligació de refer un equip que encadena tres partits consecutius de lliga sense conèixer la victòria. Una mala ratxa que va provocar la destitució precipitada de Luis García i que el conjunt periquito baixés fins a la cinquena posició, a 10 punts del líder, el Leganés.

El tècnic tarragoní ha disposat d’una setmana per transmetre les seves idees a tots els jugadors, a qui els demana que mantenguin la mentalitat i responsabilitat que senten per aconseguir l’ascens, alhora que els ha deixat molt clar que la seva exigència serà màxima. “Tot el que no sigui una victòria en qualsevol partit de la temporada serà una derrota. I les derrotes en un club d’aquesta importància són dures. A partir d’aquí, ho hem d’afrontar amb positivitat”, va explicar Ramis. Aquesta tarda, l’Espanyol s’enfronta a un equip que també va canviar fa poc d’entrenador després d’un inici de curs molt irregular. Avui no es pot fallar més.

LA PRÈVIA

Tot el que no sigui una victòria en qualsevol partit de la temporada serà una derrota, però som positius
Luis Miguel Ramis
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)