Espanyol

Set detinguts més per la invasió en el derbi

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones més relacionades amb la invasió del camp de l’Espanyol al final del derbi contra el Barça, en què els blaugrana van celebrar el títol de lliga. Segons informa l’agència ACN, les detencions s’han fet en una segona fase de la investigació relacionada amb aquells fets. Les set detencions d’avui se sumen a les sis que els Mossos van fer el 2 de novembre. Els detinguts d’aquesta segona fase tenen entre 18 i 44 anys, no tenen antecedents per delictes relacionats amb la violència al món de l’esport i no són membres de cap grup ultra, segons han informat els Mossos.

Les detencions les ha fet la Comissaria General d’Informació, tres de les quals a Barcelona, una a Pineda de Mar, una a Sant Boi de Llobregat, una a Sant Feliu de Llobregat i una a Solsona.

Pel que fa a persones que no van tenir conductes delictives, els Mossos han iniciat una cinquantena de processos administratius per infraccions de la Llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)