Espanyol

Per confirmar les bones sensacions

Espanyol. Els blanc-i-blaus busquen el segon triomf consecutiu contra un Alcorcón en hores baixes

Luis Miguel Ramis es va estrenar davant la seva nova afició amb una victòria convincent i molt necessària contra l’Elx gràcies a un doblet de Braithwaite i un bon joc col·lectiu. Aquesta nit, els blanc-i-blaus volen confirmar aquestes bones sensacions per sumar tres punts més en el segon duel consecutiu com a local i no perdre de vista les posicions d’ascens directe. L’Alcorcón, amb només tres victòries en tretze jornades disputades, està enfonsat en la part baixa de la taula però arriba a Barcelona després d’un meritori empat sense gols contra l’Sporting. El rival és propici als interessos dels periquitos, que tornaran a gaudir del suport de tots els seus fidels seguidors. En partits com aquests és quan l’Espanyol ha de fer un pas endavant i demostrar per què és el clar favorit a l’ascens.

A més, Ramis també recupera efectius. Javi Puado, recuperat miraculosament de la lesió al turmell, i Pol Lozano, després d’un mes i mig de baixa per una ruptura a l’isquiotibial de la cama esquerra, tornen a estar disponibles. També Keidi Bare, que en la darrera jornada va ser baixa perquè estava concentrat amb Albània. Així doncs, Víctor Ruiz i Nico Melamed són les úniques dues baixes per al matx.

8 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 5

4 Partits perduts 8

22 Gols a favor 11

14 Gols en contra 22

Haurem de treballar molt per doblegar un rival que té bona actitud
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)