Espanyol

Ramis: “Volem pujar a primera de manera directa? És el moment de respondre i lluitar fins al final”

L’Espanyol visita diumenge (21h) l’Alcorcón amb l’objectiu de sumar tres punts que els permeti no perdre de vista les primeres posicions de la taula. En la prèvia d’aquest duel, l’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Quin partit s’espera?

“És un camp difícil i incòmode perquè el rival colla moltíssim. És un rival que es fa molt fort a casa i, per tant, haurem de competir molt bé per emportar-nos els tres punts”.

Moment de ser més valents?

“Sempre intentem ser valents dins un pla de treball i el que creiem que és bo per l’equip. Pel que hem vist fins ara, és evident que hem de canviar coses fora de casa. Ho treballem cada setmana perquè funcioni. Sabem que fora de casa no hem mostrat una cara que a mi m’agradi, però ara el que és més important són els punts. Les sensacions estan molt bé, però els punts tenen molta més importància. Queden molt poques jornades. Crec que som capaços de fer el pas endavant que es necessita per estar a on volem. Estic convençut que podem aconseguir els tres punts”.

Pacheco i Nico Melamed

“Pacheco està millor, tot i que continua tenint alguna molèstia. Demà hi ha un altre entrenament, i el més probable és que viatgi. Un jugador de la seva importància dins la plantilla si pot estar amb nosaltres, estarà. I Nico ha entrenat de manera parcial amb l’equip, però encara no està preparat per jugar. La setmana que ve sí que ja tindrà l’alta mèdica. És una molt bona notícia per a ell i per a l’equip”.

Com encaren el partit?

“És una oportunitat. Quan estem en la situació què estem, que a nivell de classificació és la millor des que hem arribat, estem en disposició d’atacar la primera posició. Arriben jornades definitives i nosaltres hem de definir-nos. Volem pujar a primera divisió? Fer-ho de forma directa? És el moment de respondre i lluitar fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)