Espanyol

Nova prova a domicili

Espanyol. Els blanc-i-blaus mai han guanyat a Santo Domingo

L’Espanyol va trencar una ratxa de vuit partits consecutius sense guanyar lluny de Cornellà-el Prat amb una victòria agònica a Ipurua. Una remuntada miraculosa en l’últim instant que semblava que havia de suposar un punt d’inflexió a l’equip blanc-i-blau. No va ser així. El cap de setmana passat, va ensopegar contra l’Osca a casa, i va deixar escapar dos punts d’or per consolidar-se en les posicions d’ascens directe. És moment, doncs, de no tornar a repetir els mateixos errors i donar continuïtat als bons resultats a domicili. Vital si es vol assolir l’objectiu.

Per fer els deures i pressionar els rivals directes en la part alta de la taula, els blanc-i-blaus hauran d’endur-se un triomf de Santo Domingo, un camp a priori complicat. Tot i que l’Alcorcón és el tercer pitjor equip com a local de segona divisió, amb 15 punts sumats de 42 possibles, només ha perdut un dels últims 9 duels jugats a casa. A més, l’Espanyol mai ha estat capaç de guanyar en aquest estadi. Moment per canviar la dinàmica i superar aquesta nova prova a domicili.

7 Partits guanyats 13

8 Partits empatats 9

14 Partits perduts 7

22 Gols a favor 46

41 Gols en contra 33

LA PRÈVIA

Volem pujar a primera? És el moment de respondre i lluitar
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)