Espanyol

Ramis, acomiadat i rellevat per Manolo González

L’Espanyol ha anunciat que dona per finalitzada l’etapa de Luis Miguel Ramis com a tècnic blanc-i-blau després de valorar la dinàmica de primer equip. En el comunicat de l’entitat s’assenyala que el consell d’administració “ha pres la decisió amb l’únic objectiu d’aconseguir l’ascens a primera divisió”.

El club desitja sort al tarragoní i li agraeix l’esforç i implicació a Ramis, així com al cos tècnic, que es va fer càrrec de l’equip el passat novembre i l’ha dirigit entre la jornada 15 i la 30 amb un balanç de sis victòries set empats i tres derrotes en el campionat de segona A. L’Espanyol està situat en la tercera posició de la taula amb 49 punts, a quatre del líder, el Leganés, i a només un de l’Elx, el segon classificat que també pujaria directe a la màxima categoria –els de Ramis havien encadenat dos empats però quatre jornades sense perdre.

Promoció interna

El club ha decidit fer pujar l’entrenador del filial, Manolo González, que assumeix el repte d’intentar retornar l’equip a primera. González, que abans d’entrenar l’Espanyol B havia dirigit equips com el Badalona, l’Ebra i la Peña Deportiva, dirigirà demà el primer entrenament i tindrà com a segon entrenador Luis Blanco.

Chica, al filial

La promoció interna farà que Javi Chica, fins ara entrenador del juvenil A, passi a dirigir el filial. I Joan Suriol, fins ara segon entrenador amb Chica, assumirà la màxima responsabilitat en el juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)