Espanyol

“Hem de vèncer primer per nosaltres, i segon, també per nosaltres”

Manolo González ha atès als mitjans en la roda de premsa prèvia al duel que l’Espanyol disputarà com a local contra l’Andorra, demà a les 14:00h. El tècnic blanc-i-blau ha repassat diversos aspectes i s’ha mostrat optimista amb les prestacions que pugui oferir l’equip “cada dia estem millor i confiats a tornar a primera, on li toca estar al club”. Manolo González avisa que el proper partit és “igual d’imprescindible que els propers”. A més, va reconèixer que al bloc li falta “pausa” en la faceta ofensiva, cosa que s’aconseguirà si l’equip es posa “per davant” en el marcador.

L’Andorra visita als blanc-i-blaus després de canviar el seu entrenador –Ferran Costa va agafar el relleu de Sarabia el 31 de març–, alguna cosa que espera “aprofitar” l’Espanyol. Manolo González va avançar que el contrari ha tingut “poc temps” i confia a beneficiar-se d’això.

L’entrenador de l’Espanyol vaticina un partit molt dur: “Ho haurem de madurar bé. Hi ha equips la posició dels quals no es correspon al seu nivell (l’Andorra és penúltim). Hem de tenir el cap fred per saber que és un partit llarg”.

D’altra banda, Manolo González va restar importància a la presència de l’exblaugrana Gerard Piqué, president de l’Andorra, en la llotja. “Ni ho valoraré. L’afició ha de recolzar-nos. La millor manera de fastiguejar a un rival és guanyar-lo, però hem de vèncer primer per nosaltres i segon per nosaltres”, ha comentat.

Respecte a la seva sanció de dos partits sense poder asseure’s en la banqueta, el tècnic va assumir la situació sense estridències: “Hem preparat bé la setmana i tenim clar el pla de partit. Jo estaré a dalt, però els futbolistes i el cos tècnic estan perfectament capacitats per portar el matx”.

Finalment, el responsable de la banqueta ha avançat que, a més del central uruguaià Leandro Cabrera per sanció, no arribarà a temps, excepte sorpresa, per al partit el davanter Keita Balde per molèsties. El tècnic podria recuperar Pol Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)