Espanyol

Una punxada inesperada

2a divisió. Un Espanyol amb dificultats de producció ofensiva no passa de l’empat contra l’Andorra a Cornellà i s’allunya dos punts de l’ascens directe

Espanyol 1 Andorra 1

ESPANYOL:Joan García, Omar, S. Gómez (Calero, 79’), V. Ruiz (Gastón, 46’), Oliván, K. Bare (Lozano, 46’), Gragera, Melamed (Aguado, 28’), Jofre (Salvi, 65’), Puado, Braithwaite.ANDORRA:Ratti, Petxarroman, Pastor, D. González (Marsà, 80’), Pampín, Molina (Samper, 92’), Jandro, Bover (Benito, 66’), Gil (Leal, 92’), Lobete, Karrikaburu (Pombo, 80’).GOLS:0-1 (29’) Gil. 1-1 (52’) Braithwaite.ÀRBITRE:González Díaz.TG:Als locals Omar, V. Ruiz, Jofre, Puado i Calero, i als visitants D. González, Petxarroman i Ratti.PÚBLIC:24.644 espectadors a l’Stage Front Stadium.

L’Espanyol, que no va passar de l’empat (1-1) contra l’Andorra, enfonsat a la cua de la taula, es va allunyar dos punts de la segona plaça i tampoc va poder retallar-ne al líder, el Leganés, que es manté a quatre punts. La reacció a la segona meitat, iniciada amb el gol de Braithwaite (52’), va quedar a mitges i els catalans, que ocupen la quarta posició, van fallar en un dia en què la victòria era una obligació.

La lesió de Melamed (28’) va marcar la primera part. Als locals els va costar generar ocasions i els andorrans van monopolitzar les arribades de perill. En una d’aquestes, Iván Gil va aprofitar una passada de Bover per obrir la llauna amb una rosca al primer toc buscant el pal llarg que es va colar per l’escaire (0-1, 29’). Al descans, els visitants havien registrat quatre rematades a porteria. L’Espanyol, cap.

A la represa, una acció d’Omar per la banda dreta va acabar amb una centrada que Braithwaite, màxim golejador de la categoria amb 19 dianes, va engaltar a la perfecció per empatar (1-1, 52’). Més tard, el danès va estar a punt de capgirar el resultat, però la seva rematada va topar amb el pal (62’). Els blanc-i-blaus, que al temps afegit van reclamar un penal, ho van intentar fins al final, però els va mancar fluïdesa amb la pilota en l’últim terç i van patir per neutralitzar un Andorra que va buscar el triomf sense complexos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)