Espanyol

L’ascens només té un camí possible

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau s’aferra a les opcions d’ascens directe i necessita sumar el triomf a Lezama

L’Espanyol visita Lezama per enfrontar-se a l’Amorebieta (18.30 h) en la penúltima jornada de la fase regular de la lliga. Si bé el conjunt periquito té molt complicat aspirar a l’ascens directe –estan a quatre punts del segon classificat quan en queden sis per disputar-se–, els de Manolo González no perden la fe per, com a mínim, aspirar al segon lloc entrant en una última jornada en què tot pot passar.

El conjunt blanc-i-blau encadena catorze jornades sense perdre però tot just contra l’Oviedo en l’última jornada, els barcelonins van trencar una ratxa de cinc empats consecutius que els va frenar en sec en l’aspiració de comandar les primeres posicions, un objectiu complicat i més amb la visita a un Amorebieta que lluita per abandonar les places de descens. El conjunt de Jandro Castro va vèncer en el darrer partit al camp del Tenerife i després d’encadenar dues victòries es troba només a un punt del Mirandés, equip que visiten en l’última jornada.

L’Espanyol no pot especular i ha de gestionar les necessitats i els possibles nervis que hi pugui haver entre un conjunt local que viu al caire del precipici. Els de Manolo González saben que el play-off és una opció ja virtual i el que volen és guanyar per afegir pressió als rivals en dues jornades en què solen donar-se resultats inversemblants.

El tècnic periquito tindrà les baixes de Pol Lozano, Jofre, Gragera, amb qui no s’ha volgut arriscar per por a una recaiguda, i tampoc Víctor Ruiz. Sí que va entrar en la llista Sergi Gómez, tot i entrenar-se a menys ritme.

11 Partits guanyats 16

11 Partits empatats 17

18 Partits perduts 7

37 Gols a favor 56

52 Gols en contra 40

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)