Espanyol

Braithwaite no ha estat convocat per Dinamarca i podrà jugar el ‘play-off’ d’ascens

L’Espanyol respira una mica més tranquil. Martin Braithwaite, el màxim golejador de l’equip i de segona divisió amb 21 gols, finalment, estarà disponible per disputar el play-off d’ascens a primera divisió. El davanter no ha estat convocat per Dinamarca per jugar l’Eurocopa, que arrenca el 14 de juny. D’aquesta manera, el conjunt blanc-i-blau s’assegurà comptar amb una peça clau per aconseguir l’anhelat ascens.

Kasper Hjulmand, el seleccionador danès, ha deixat Braithwaite fora d’una llista integrada per 26 futbolistes. Els davanters que s’emporta a Alemanya són Rasmus Hojlund (Manchester United), Jonas Wind (Wolfsburg), Kasper Dolberg (Anderlecht) i Yussuf Poulsen (Leipzig). Cop dur a nivell personal per a Braithwaite, però una gran notícia per a Manolo González, que tindrà totes les cartes a la seva disposició per intentar assolir l’objectiu de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.