Espanyol

Manolo: “Estem lluitant per un bé comú, no tinc dubtes de la nostra afició”

Aquest divendres al matí, l’Espanyol ha realitzat una sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar-se pel crucial partit de diumenge contra el Cartagena, on es juguen la tercera posició a la classificació. L’entrenador Manolo González ha subratllat la importància de sumar els tres punts per obtenir avantatge en la promoció d’ascens i ha assegurat que l’equip està molt mentalitzat per afrontar aquest desafiament. González ha confirmat diverses baixes per al partit, incloent Gragera i Víctor Ruíz, mentre que Keita i Oliván són dubte, tot i que es preveu que Keita pugui estar disponible. A més, ha informat que Sadiq es troba en la fase final de la seva recuperació després d’una recaiguda.

Pel que fa a Braithwaite i Keidi Bare, el tècnic ha destacat que, tot i la decepció de no poder participar a l’Eurocopa, els jugadors estan compromesos amb l’objectiu de l’ascens i s’han pres la situació de la millor manera possible.

Sobre les protestes de l’afició contra la Directiva, González ha afirmat que es manté al marge i se centra exclusivament en guanyar el partit contra el Cartagena. També ha parlat de la necessitat de “resetar” l’equip, mirar endavant i donar-ho tot per tornar a Primera Divisió. Ha reconegut que l’equip ha tingut dificultats per guanyar, però també ha destacat que els rivals troben difícil derrotar-los.

González ha lloat la feina de Calero al Cartagena i ha anticipat un partit difícil, assegurant que l’equip rival competirà durament. Ha subratllat la importància de quedar tercers per obtenir un avantatge en la promoció d’ascens.

Finalment, el tècnic blanc-i-blau ha insistit en la necessitat que l’equip se senti recolzat per l’afició i ha demanat als seguidors que es mantinguin implicats en aquest moment crucial. També ha expressat preocupació per l’encert en atac i ha subratllat que l’equip necessita un partit on les coses surtin de cara per recuperar la confiança en la seva capacitat ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)