Espanyol

Manolo González: “No esperaré a veure què passa a casa”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, creu que l’eliminatòria es decidirà a la tornada, però veu l’equip preparat per competir bé demà. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està l’equip?

“Anirem a guanyar com hem fet a tots els camps. No esperaré a veure què passa aquí diumenge. No tinc aquesta naturalesa. M’agrada guanyar i l’equip sortirà així. Si ens fan anar enrere serà per nivell, no per cames. Veig que l’equip s’ha recuperat bé en aquests dos dies. L’equip arriba en el millor moment de ritme i de forma per poder superar partits així. Estic convençut que l’equip arriba bé. La força que no et dona les cames te la donarà el cap”.

L’Oviedo

“Són un equip des que va arribar Luis Carrión. Competeix bé, està treballat i té bons jugadors. L’ha fet jugar bé a futbol, sent ordenats. Té molt mèrit. Jugarem contra un molt bon equip en majúscules. Cal fer-ho bé, però estem capacitats per enfrontar-nos a qualsevol”.

Rotacions

“Vull acabar-ho de perfilar. Tenim diverses opcions de cara a demà i decidirem. Estan tots bé i demà tancarem l’onze. No sé dir-te si hi haurà molts canvis o no”.

El partit

“El resultat de demà marcarà una mica el de tornada. L’eliminatòria es decidirà aquí, però és un partit important”.

Sensacions

“Jo estic confiat. Estem en el millor moment. Som un equip valent. Ens falten coses, ho sabem. Era difícil arribar al que volíem, però tenim ordre, correm, pressionem, etc. M’agradaria un major grau d’efectivitat de cara a porteria. Mereixem més gols dels que hem fet. Estic il·lusionat i motivat i el vestidor està igual. M’encantaria fer història i pujar amb l’equip a primera”.

Val l’empat

“Si pensem que amb l’empat en tenim prou, perdrem. Si sortim a defensar, tindrem problemes. No podem sortir així. Hem d’estar ordenats, però anar a buscar el partit. Si el pla de partit surt bé, estarem a prop de tirar-ho endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)