Espanyol

Mao Ye: “Seguiré al club fins que tingui la confiança de la propietat”

Mao Ye, conseller delegat de l’Espanyol, ha comparegut avui, juntament amb Fran Garagarza, director esportiu, per fer balanç de la temporada. Aquestes han estat les paraules més destacades de l’executiu en el què ha estat una tensa roda de premsa:

El femení

“Mai hi ha hagut desinversió. Sense la inversió de Rastar no s’hagués arribat fins aquí. No tenim recursos il·limitats per fer el què volem. Hi ha l’aposta per consolidar-nos aprimera divisió i farem tot el possible per fer-ho”

Què volen fer amb l’Espanyol?

“Hem anat a primera, que era l’objectiu i volem seguir creixent. A la història de l’Espanyol hi ha hagut descensos. Ara no hi ha directiva, hi ha propietat. Jo em dedico a la gestió fins a l’últim dia que tingui la confiança de la propietat”.

Contemplen l’entrada d’accionistes socis de l’Espanyol?

“No ho hem valorat”.

Diuen moltes mentides. Va dir que el president no venia per la pandèmia.

“Mentir no ho he fet mai. El president no ve des de la pandèmia, jo no vaig dir que no vingui per la pandèmia. Ja sabem que no n’hi ha”.

La situació amb Joselu

“El Madrid té fins el 30 de juliol per executar la compra. Nosaltres no podem fer res. Si el Madrid no el compra, tornarà a l’Espanyol”

Inversió en el mercat

“Amb els recursos que tenim intentarem fer el millor treball. Tot dependrà del què passi en el mercat”.

Enten que l’afició vol que marxi?

Pel fracàs ho entenc”

Està cansat Chen?

“El president ha celebrat amb il·lusió i està content d’haver assolit l’ascens. Internament comptem amb aquesta il·lusió”.

Part de l’afició no vol a la propietat. Això li arriba a Chen?

“El president veu tots els partits en directe, sigui quina sigui l’hora. Li preocupa el malestar de l’afició però entén que és conseqüència dels resultats esportius i intenta fer el millor per revertir la situació”.

Què heu fet malament?

“Aquest any hem pres correctament les decisions, sino no estariem a primera divisió. Els canvis d’entrenador, hem hagut de ser valents i hem encertat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)