Espanyol

Manolo González: “Vull fer un equip recognoscible”

Després de la tensa roda de premsa de balanç de temporada de Mao Ye, conseller delegat de l’Espanyol, i Fran Garagarza, director esportiu, ha estat torn per Manolo González, que seguirà al club com a entrenador de l’equip a primera divisió.

Sensacions

“Soc molt feliç. Estic amb moltes ganes i convençut que farem una bona temporada”

Competir a primera

“Les coses a la vida costen. Estic acostumat a les dificultats. Em preocupa entrenar, treballar, i ho deixarem tot. Treballarem com animals i no cal pensar més enllà”.

Pot ser una temporada dura

“Vosaltres heu viscut més la primera divisió que jo. És molt dura la primera divisió. Amb els recursos que tenim hem de treballar i tirar-ho endavant. Amb la gent ajudant com ha fet al final, és un punt a favor també”.

Com pot ajudar la teva trajectoria a l’elit?

“Tot és bagatge. Porto molts anys entrenant. L’exemple és Bordalás, ha anat pujant categories, ha arribat i ho ha fet molt bé. Confio, soc optimista i estic segur de mi mateix”.

Té vertigen?

“Estic confiat. No hagués tingut sentit estevallar-me. Si hagués vist que els jugador no em creien, hagués marxat. Jo em veig capacitat”.

La seva figura, exemple per altres clubs

“S’ha de ser valent i saber escollit en la persona adequada. Igual que amb els nanos joves. Tot ha de ser un procés”.

Què li diria a aquell entrenador que entrenava a la Muntanyesa?

“Tot arriba. Molt treball, sortir bé de tots els llocs on he estat. Fran va confiar amb mi i una persona va parlar bé de mi. Quan jo marxi de l’Espanyol vull que la gent em recordi bé. Se que hi haurà gent que no li agradaré, però vull que em recordin com algú honest i que s’ha deixat la pell”.

Ignasi Senabre, al filial

“Segur que ens entenem bé. Ho ha fet bé, té capacitat. Haver jugat a primera no té res a veure i no et garantitza se un bon entrenador. No és el mateix jugar que entrenar”.

Condicions en el contracte?

“No. El club és conscient que vol ser a primera i farà tot el possible per fer el millor equip. Li va a tothom, no només a mi.”

Es pot competir a primera amb aquesta plantilla?

“S’ha de buscar els recursos possibles per competir. Els entrenadors estem per treure rendiment dels jugadors que tenim”.

Veurem ara un equip d’autor?

“M’ha sorprès que l’equip ha arribat a coses que pensava que no. Pressió alta que hem acabat fent, ha estat molt bona. Vull que siguem un equip valent, no em vull tirar enrera i especular. Tàcticament ben treballat i valent”

Objectius

“Fer la meva feina el millor possible i que el club assoleixi la permanència i amb ambició. Vull que la gent estigui orgullosa de l’equip. Algun dia no estarem bé, no ho puc prometre, però si que serà un equip recognoscible i competitiu”.

La versió del club

“Ells no han mentit i han explicat la situació del club. No poden vendre fum. No és un tema de no tenir ambició. La categoria és complicada. Hem de salvar l’equip. Serà un any dur, però no només per a nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)