Espanyol

L’Espanyol inicia accions legals contra Stage Front per impagament

El RCD Espanyol ha emès un comunicat detallant que ha iniciat accions legals contra l’empresa nord-americana Stage Front per impagament i incompliment de contracte, finalitzant així l’acord de naming right de l’RCDE Stadium.

Al març de 2023, el RCD Espanyol va signar un acord amb Stage Front per a la cessió dels drets de denominació del seu estadi durant les properes cinc temporades. Aquest acord formava part d’una estratègia d’expansió a Europa de Stage Front, una empresa amb una àmplia experiència en serveis esportius professionals als Estats Units.

Malgrat els esforços del club per col·laborar amb Stage Front i ajudar en el creixement del seu projecte, el RCD Espanyol ha constatat una manca de compliment de les obligacions contractuals per part de l’empresa nord-americana. Davant d’aquesta situació, el club ha decidit finalitzar l’acord i ha donat instruccions als seus advocats per iniciar accions legals immediates davant de la jurisdicció civil amb la interposició d’una demanda civil reclamant el pagament de les factures degudes i els danys i perjudicis causats per la terminació anticipada del contracte per incompliment.

A més, el club ha estat informat que Stage Front està retirant tot el seu personal responsable de l’activació i seguiment dels contractes a Europa, així com cessant les seves activitats amb LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)