Espanyol

L’Espanyol presenta les samarretes del retorn a primera

L’Espanyol ha presentat aquest dimarts la nova equipació per a la temporada 2024/25, que compta amb referències històriques de l’entitat blanc-i-blava i a la ciutat de Barcelona.

La samarreta d’aquest curs no abandona el disseny ni els colors clàssics, però sí que tindrà les franges blanc-i-blaves més estretes, evocant les que es van fer servir entre el 1959 i el 1966. A més, coincidint amb el quinzè aniversari de l’estadi, i en homenatge a aquesta efemèride, s’hi ha afegit un detall especial: dibuixos triangulars a la part inferior de la samarreta que evoquen l’estructura arquitectònica del feu blanc-i-blau.

Pel que fa a les samarretes reserva, la segona adopta el porpra com a color predominant, i la tercera serà essencialment de color gris. Totes dues adopten elements que connecten l’Espanyol amb la ciutat de Barcelona. A les mànigues apareixen els característics panots que caracteritzen moltes voreres de la ciutat.

La samarreta de porter manté la franja a l’escàpula en homenatge a Ricardo Zamora. A més, per primera vegada a la història, serà de màniga curta en totes i cadascuna de les variants de colors que s’utilitzin al llarg de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.