Espanyol

La nova pell per al retorn a primera divisió

Espanyol. El club blanc-i-blau ha donat a conèixer les samarretes que lluiran tant l’equip masculí com el femení en la màxima categoria

L’Espanyol ja ha presentat les tres indumentàries que lluirà tant l’equip masculí com el femení en el retorn a primera divisió. La primera samarreta no abandona el disseny ni els colors clàssics, però sí que tindrà les franges blanc-i-blaves més estretes, evocant les que es van fer servir entre el 1959 i el 1966. A més, coincidint amb el quinzè aniversari de l’estadi, i en homenatge a aquesta efemèride, s’hi han afegit uns dibuixos triangulars a la part inferior que evoquen l’estructura arquitectònica del feu periquito.

Pel que fa a les samarretes de reserva, la segona adopta el porpra com a color predominant i la tercera serà essencialment de color gris. Totes dues estan profundament influenciades per Barcelona i, per això, incorporen a les mànigues l’emblemàtic disseny del panot. Un símbol que s’ha convertit en un autèntic emblema barceloní.

Garrido, segon tècnic

Gerard Garrido, que compta amb una àmplia experiència en el futbol català, exercirà de segon entrenador aquesta temporada. És home de confiança de Manolo González, ja que van treballar junts dues temporades a la Peña Deportiva, equip amb què van lluitar per l’ascens de categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)