Espanyol

L’Espanyol presenta la campanya d’abonaments pel curs 2024/25

L’Espanyol ha presentat aquest dijous la seva campanya d’abonaments per a la pròxima temporada 2024/25, la del retorn a primera divisió. Ho ha fet sota el lema “Fes-ho per mi, fes-ho per tu, seguim lluitant”.

Els preus dels abonaments, que l’any passat es van reduir al 50% amb el descens a segona, recuperen el llistó del curs 2022/23. Tot i això, el club aspira a mantenir la xifra d’abonats, que és de 25.400, amb diverses promocions. El club habilita els sectors 103, 104, 134 i 135 de Tribuna Presidencial Inferior per a la Grada Familiar amb preus especials per a les famílies de, com a mínim, tres membres (pare/mare/tutor legal + fills) i sempre que un sigui menor de 15 anys (170€, per als menors de 15 anys, i 280€, per als més grans de 16).

Els abonaments inclouen els partits de lliga, copa, els del filial i de l’equip femení, que aquest any també retorna a la màxima categoria.

En cas que l’abonat assisteixi al 100% partits de LaLiga, rebrà per part del club blanc-i-blau 30€ de descompte a les botigues oficials del club i una invitació a un esdeveniment exclusiu per a aquests abonats/des, encara sense determinar.

També s’aplicaran descomptes per als penyistes, per antiguitat, per família, per discapacitat, per ser pensionista o per estar en situació d’ERTO o desocupació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)