Espanyol

Laterals de primera

Espanyol. Els blanc-i-blaus fan oficial el fitxatge d’Álvaro Tejero, que arriba lliure, i Carlos Romero, cedit pel Vila-real

Han hagut de passar més de dues setmanes, després de concretar el retorn a primera divisió, per veure els primers moviments en el mercat. Però l’Espanyol no es va conformar amb només un. I és que el club va fer oficial ahir les incorporacions d’Álvaro Tejero i Carlos Romero, que arriben per ocupar el lateral dret i el lateral esquerre, respectivament. El primer, en propietat, mentre que el segon ho fa en qualitat de cedit procedent del Vila-real.

Tejero, que arriba lliure després d’acabar el contracte amb l’Eibar, es va penjar l’etiqueta de ser el primer fitxatge de l’Espanyol de primera després de signar un contracte per a aquesta temporada, fins al 2025, amb una altra d’opcional. Tejero, de 27 anys, reforçarà la posició de lateral dret, que havia quedat minvada d’efectius després de l’adeu d’Óscar Gil, i haurà de competir per un lloc amb Omar El Hilali. Tejero es va formar al futbol de base del Madrid, amb qui va arribar a debutar al primer equip. Després de ser indiscutible al filial blanc, va ser cedit a l’Albacete, on va completar una gran temporada a segona divisió A. Aquella campanya va fer que l’estiu del 2019 l’actual director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, apostés per ell amb l’Eibar a primera divisió, i va signar un contracte fins al mes de juny passat. Entremig d’aquests cinc anys a l’Eibar, Tejero, que acumula 206 partits oficials en el futbol professional, en què ha aconseguit 11 gols, també va jugar durant un curs cedit al Saragossa.

Hores després de l’anunci del fitxatge de Tejero, va arribar la segona incorporació. Carlos Romero, de 22 anys, aterra a l’RCDE Stadium per competir per la posició de lateral esquerre amb Brian Oliván i ha demostrat una gran projecció amb el conjunt groguet, malgrat que el Vila-real B acabés cuer de segona divisió A. En la categoria de plata, amb el filial, Romero va disputar un total de 22 partits de lliga –20 dels quals de titular–, però a més va estar durant tota la temporada en dinàmica del primer equip, amb qui va arribar a disputar set partits a primera divisió –dos dels quals de titular.

COBERTS

Amb les dues cares noves l’Espanyol dona per tancats els dos laterals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)