Espanyol

S’encalla el fitxatge de Braithwaite per l’Olympiacos

Quan semblava que el danès jugaria a Grècia, problemes en els termes personals del contracte haurien provocat que el davanter hagi decidit tornar des d’Atenes a Barcelona sense acord

El futur de Martin Braithwaite continua sense definir-se. Quan, després d’abandonar l’Espanyol, tot semblava fet perquè fitxés per l’Olympiacos grec, sembla que l’operació l’equip que entrena el basc Mendilibar s’han encallat. El periodista Fabrizio Romano ha informat que el danès ha decidit tornar cap a Barcelona des d’Atenes per desavinences en els termes personals del contracte.

Braithwaite va decidir fer efectiva la clàusula d’alliberament per desvincular-se de l’Espanyol el passat dilluns, en el dia límit. La seva etapa a Cornellà s’ha acabat i tot apuntava a que posaria rumb al club de El Pireu. Però sembla que finalment no serà així. L’opció, de moment, s’ha encallat i el màxim golejador de Segona Divisió la darrera campanya ja considera altres ofertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)