Espanyol

El Gremio confirma l’arribada de Braithwaite

El Gremio de Porto Alegre ha anunciat oficialment l’arribada de Martin Braithwaite. El davanter danès, que va deixar l’Espanyol després fer efectiva la seva clàusula que el permetia deixar el club, ha trobat nou equip després d’estar molt a prop de fitxar per l’Olympiacòs i d’haver estat a l’agenda de diversos altres clubs.

Braithwaite, pitxitxi de segona divisió A i un dels artífexs de l’ascens de l’Espanyol, posa rumb a Brasil per iniciar una nova aventura amb el Gremio. El jugador viatjarà en els pròxims dies per passar reconeixement mèdic i tancar els últims detalls del seu contracte.

A Porto Alegre, Braithwaite no només lluitarà per la salvació del Gremio en aquests últims mesos de l’any, sinó que també tindrà l’oportunitat de disputar la copa Libertadores, en què s’enfrontarà al Fluminense, vigent campió, en els vuitens de final. A més, la propera setmana, el Gremio jugarà els vuitens de final de la copa brasilera contra el Corinthians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)