Espanyol

Fi del serial: Braithwaite jugarà al Brasil

Espanyol. El danès, lliure després de pagar la clàusula d’alliberació, fitxa pel Gremio

El serial de Martin Braithwaite ha acabat. I amb final sorprenent: jugarà al Brasil, al Gremio. El club de Porto Alegre va anunciar ahir la seva arribada. El davanter danès, que, just després de passar la revisió mèdica per iniciar la pretemporada, va va deixar l’Espanyol fent efectiva la clàusula que el permetia deixar l’entitat, posa rumb al futbol sud-americà després d’estar molt a prop de fitxar per l’Olympiacòs.

Braithwaite, pitxitxi de segona divisió A i un dels artífexs de l’ascens de l’Espanyol, inciarà així una nova aventura amb el Gremio. El jugador viatjarà en els pròxims dies per passar reconeixement mèdic i tancar els últims detalls del seu contracte. A Porto Alegre, a Braithwaite li tocarà lluitar per la salvació del Gremio en aquests últims mesos de l’any. Tot i això també tindrà l’oportunitat de disputar la copa Libertadores, en què s’enfrontarà al Fluminense, vigent campió, en els vuitens de final. En la copa brasilera, també està als vuitens, on s’enfrontarà al Corinthians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)