Espanyol

L’Espanyol venç l’Osca gràcies a un gol de Pere Milla en el 90’ (1-0)

Un gol del lleidatà a última hora permet al conjunt blanc-i-blau sumar el triomf quan els de Manolo González semblaven condemnats a encadenar el segon 0-0 de la pretemporada

L’Espanyol s’ha endut un merescut triomf contra l’Osca en el minut 90 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque gràcies a un gol de Pere Milla a última hora (1-0), quan els de Manolo González semblaven condemnats a encadenar el segon empat sense gols de la pretemporada després de l’estrena de dissabte passat a Navata contra el Girona (0-0).

Malgrat el baix ritme de joc dels minuts inicials i que Javi Mier ha protagonitzat la primera arribada dels aragonesos amb un xut tímid que ha sortit massa creuat i s’ha perdut per línia de fons (15’), el dominador ha estat el conjunt blanc-i-blau, que ha tingut una doble ocasió de gol abans de la mitja hora quan Antoniu Roca, que s’ha mostrat molt participatiu rebent la pilota sovint en zones interiors, ha obligat a Juan Pérez a desviar a córner el seu xut ajustat al pal (24’). En el posterior servei de cantonada, servit per Tejero, Gragera no ha pogut connectar bé amb la rematada (25’). No obstant això, la més clara dels primers 45’ ha estat per a Carlos Romero, que ha completat una incursió cap a dins i s’ha tret una fuetada amb la cama dreta que ha tornat a posar en un compromís al porter visitant (28’). Els d’Antonio Hidalgo, però, no han renunciat en cap moment a fer mal en transició, i en una d’elles, Armero s’ha plantat davant de Pacheco, que ha aturat sense massa problemes l’un contra un (41’).

Com acostuma a passar en els inicis de pretemporada, a tots dos equips els hi ha costat molt generar ocasions de perill durant la segona meitat, especialment a l’Osca. Per la seva banda, els pericos han tingut més iniciativa, i Salvi ha estat el primer a provar-ho amb un xut llunyà que ha sortit desviat (51’), mentre que Javi Hernández ha estat a prop d’aprofitar una centrada de Pere Milla des de la banda esquerra, però la seva rematada ha sortit per sobre del travesser (63’). Finalment, quan el 0-0 semblava irremeiable, Pere Milla ha tret profit d’una badada defensiva de Diego González, que s’ha equivocat a l’hora de cedir l’esfèrica per al seu porter, i el lleidatà ha estat murri per posar la punta de la bota i enviar-la al fons de la xarxa (1-0, 90’).

L’Espanyol jugarà dos amistosos més abans del debut de lliga a Valladolid del 19 d’agost (19h). El primer, es disputarà el 4 d’agost (19h) contra el Tolosa. D’altra banda, l’expedició blanc-i-blava viatjarà fins a Alemanya, on tindrà lloc la darrera prova de preparació el 10 d’agost davant el Heidenheim (15:30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)