Espanyol

L’Espanyol jugarà un amistós a Sabadell el 7 d’agost

Els de Manolo González visitaran el pròxim dimecres la Nova Creu Alta per enfrontar-se als arlequinats, descendits el darrer any a 2a FEF

L’Espanyol ha confirmat un nou amistós de pretemporada. Jugarà el pròxim dimecres 7 d’agost davant el Sabadell a la Nova Creu Alta. Serà a partir de les 20h. Els de Manolo González s’enfrontaran als arlequinats, que van baixar de categoria la passada campanya i jugaran enguany a 2a FEF.

Serà el rival de menys nivell de la pretemporada perica. Després d’empatar a 0 davant el Girona i vèncer per la mínima a l’Osca amb gol de Pere Milla, aquest diumenge l’equip rebrà al Tolosa francès a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El Tolosa hi arribarà de golejar per 0 a 4 al Girona. Entre setmana els blanc-i-blaus passaran per Sabadell i el 10 d’agost jugaran l’últim partit de pretemporada davant el Heidenheim de la Bundesliga alemanya. El 19 d’agost es jugarà el primer partit de lliga davant el Valladolid al José Zorrilla.

L’RCDE Stadium fa 15 anys

L’RCDE Stadium compleix 15 anys aquest 2 d’agost. L’estadi de l’Espanyol fa anys i el club ho ha commemorat a través de xarxes socials, recordant que el primer partit que es va jugar a l’actual casa va ser davant tot un Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)