Espanyol

Necessitats ofensives

Espanyol. L’equip afronta la recta final de pretemporada esperant diversos reforços que facin pujar el nivell, sobretot a la zona d’atac

L’Espanyol va arrencar aquest dilluns la darrera setmana de pretemporada, en la qual jugarà dimecres a Sabadell (20 h) i dissabte contra el Heidenheim alemany (15.30 h). Mentrestant continua esperant reforços que permetin un salt qualitatiu imprescindible per afrontar amb garanties la temporada a primera.

D’aquí a menys de dues setmanes l’equip debutarà en la lliga contra el Valladolid i tan sols han arribat els laterals Tejero i Romero. En canvi, han sortit sis jugadors, alguns peces clau.

Tot i això, Manolo González està fent una gran feina amb l’actual plantilla, plena de joves del planter, mantenint la línia positiva sense pilota que ha permès a l’equip no haver encaixat ni un gol en tres partits de pretemporada, concedint molt poc. A l’altra banda de la balança hi ha l’apartat ofensiu. L’equip no genera pràcticament res. Falten efectius que aportin talent.

Alex Kral podria arribar cedit

Sembla que un dels reforços que podria fer-se oficial en les properes hores és el del migcampista txec Alex Kral, que arribaria cedit per l’Union Berlín. Kral, de 26 anys, és internacional i té experiència en clubs com el Schalke o el West Ham. Irvin Cardona, davanter de l’Augsburg, continua sent opció a la punta d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)