Espanyol

El davanter Irvin Cardona, el cinquè fitxatge blanc-i-blau

El francès, de 27 anys, arriba cedit per l’Augsburg i va destacar a la segona francesa amb el Saint-Étienne

La línia ofensiva és la que tenia més necessitat de reforçar l’Espanyol i, després de concretar la incorporació d’Alejo Véliz, el club ha confirmat un altre moviment al davant. És l’arribada d’Irvin Cardona, un davanter polivalent que pertany a l’Augsburg i que la temporada passada va destacar en el Saint-Étienne, a la segona divisió francesa. Hi va arribat cedit a mig curs, i el va acabar amb vuit gols en dinou partits.

Nascut a Nîmes fa 27 anys, Irvin Cardona es va formar al Mònaco, que el va cedir al Bruges i el 2019 el va vendre a l’Stade Brestois. El gener del 2023, l’Augsburg alemany va pagar 2,5 milions d’euros pel seu traspàs, i un any després el va cedir al Saint-Étienne. Ara, jugarà cedit a l’Espanyol. Cardona és el cinquè fitxatge després d’Álvaro Tejero, Carlos Romero, Alex Král i Alejo Véliz. Cardona, Král i Véliz seran presentats dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)