Espanyol

Garagarza: “Estem justos econòmicament, però estem tranquils”

Fran Garagarza ha parlat en la presentació de Cardona, Král i Véliz de la confecció de la plantilla. “El que hàgim d’anar treballant ho tenim força definit i clar, segons es vagin fent passos ho anireu sabent. És moment de parlar no del que cal, sinó del que tenim”, ha dit.

“Seguim treballant en el disseny de la plantilla, encara que no és fàcil. Més que no pas posicions concretes, ens centrem sempre en determinats perfils”, ha seguit el director esportiu. “Tenim moltes limitacions i no és fàcil, hem incorporat 5 jugadors i si entenem que podem seguir treballant en la confecció d’aquest disseny de plantilla, el que té de bo és que tenim clar cap on anar i com anar, i veurem si es pot perquè no és fàcil. Més posicions, més opcions… jo parlaria més de perfils de jugadors, per això insisteixo en jugadors que ens puguin donar polivalència”, ha indicat. “Estem justos econòmicament però hem de fer una virtut d’això, ens hem d’adaptar a aquesta situació i no seran excuses ni queixes ni molt menys, estem molt satisfets amb la feina feta amb l’staff d’aquestes 5 incorporacions, a veure si aconseguim en aquests 15 dies que queden, que m’agradaria fos abans perquè hi ha quatre partits en aquestes dues setmanes i amb dos rivals de la nostra lliga”m ha continuat. “Estem tranquils, estem a la línia del disseny esperat”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)