Espanyol

Joan Garcia torna a entrenar-se amb l’Espanyol després de guanyar l’or olímpic

El porter se suma a la dinàmica del grup i apunta a la titularitat en l’estrena en lliga de dilluns a Valladolid

Manolo González recupera una peça clau. El tècnic ja pot comptar amb Joan García sota pals. El porter, fonamental en l’ascens de la temporada passada, s’ha incorporat als entrenaments aquest dimarts després de ser convocat als Jocs Olímpics de París, d’on ha tornat amb la medalla d’or. “Molt content i orgullós, ha sigut molt intens i amb un ambient molt especial”, ha explicat el blanc-i-blau sobre aquesta experiència a França. “És una medalla que he guanyat jo, però crec que molta gent de l’Espanyol es pot sentir identificada, soc un jugador que ha estat a la 21 durant molts anys”, ha destacat Joan García.

Tot i no haver estat a la pretemporada amb l’Espanyol, el porter ha entrenat totes aquestes setmanes amb la selecció espanyola. “Tenia ganes de venir aquí, veure companys i a tothom, estic molt content”, ha apuntat. El porter ha assegurat que, pel que ha pogut veure i seguir, ha vist “l’equip molt bé, molt sòlid, potser ens ha faltat una mica de cara a gol”.

L’equip debuta en lliga dilluns vinent a Valladolid i Joan García apunta a ser el titular sota pals. “Tenim aquesta setmana per preparar el partit, a tots ens agrada començar amb victòria i crec que és important per la confiança”, ha explicat Garcia. Sobre l’objectiu de la temporada, el porter format al planter periquito apunta a “competir a la màxima categoria, fer-ho tots els partits i a partir d’aquí anirem veient els objectius que ens hem de marcar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)