Espanyol

Sergi Gómez: “Hem de consolidar l’equip a Primera”

El capità periquito assegura que l’equip està amb ganes d’arrencar amb bon peu la temporada a tres dies d’estrenar la lliga a Valladolid

Compte enrere pel debut en lliga de l’Espanyol. Dilluns l’equip s’estrenarà al camp del Valladolid (19h). Manolo González pot comptar amb més efectius després dels fitxatges que ha anunciat el club les darreres setmanes i que s’hauran d’adaptar ràpidament perquè estan cridats a ser importants. El capità de l’equip, Sergi Gómez, ha parlat aquest divendres.

El partit a Pucela

“Serà un partit important entre dos equips que acabem de pujar. Hi haurà molta igualtat, crec que és clau començar guanyant, sobretot fora de casa. Hem de consolidar l’equip a Primera, és la categoria on volem i hem d’estar. Un bon inici és clau per aquest repte. Tenim ganes de començar amb bon peu.”

Aprendre del descens de fa dos anys

“No es va aconseguir l’objectiu. Guanyar fora és important, però sobretot a casa amb la nostra gent. I aquest és el missatge: mantenir la unitat que vam aconseguir al final de la temporada passada.”

El repte

“Accepto la responsabilitat com a capità. Per aconseguir consolidar la categoria s’han de fer moltes coses bé. Ens hem d’oblidar del patiment, tot i que n’hi haurà. Venim a gaudir, nosaltres i la nostra gent. Estem treballant bé, arribem amb confiança i una bona idea de joc. Volem gaudir i fer una gran temporada.”

Pretemporada i plantilla

“Aquesta pretemporada ens ha donat el marge necessari per adquirir els conceptes del míster. Els nous han vingut a reforçar-nos i s’estan adaptant ràpid. Els que hi som estem molt bé, si ve algú per millorar-nos benvingut serà.”

La seva situació personal

“Som un equip. S’ha demostrat en totes les posicions, la competència és molt sana i quan un està bé juga. Entre tots hem tirat l’equip endavant, el companyerisme ha sigut la clau de l’èxit del qual venim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)