Espanyol

Manolo González: “No hi ha temps per relaxar-se, volem ser els protagonistes”

Dilluns l’Espanyol debuta en el seu retorn a Primera al camp del Valladolid (19 h). I a més a més, els blanc-i-blaus han anunciat avui l’arribada del nou central Marash Kambulla. El tècnic perico, Manolo González ha atès els mitjans per fer les valoracions prèvies al partit de dilluns.

Arribada de Marash Kambulla

“Sabíem que havíem de mirar de portar un altre central perquè anem justos, i que a més pogués jugar en línia de 4 o de 3l. Dins les oportunitats econòmiques que té el club ha estat un fixatge difícil, però important. Crec que ens dona un perfil diferent al que tenim, presència física i pilota aturada i estem molt contents que estigui aquí”.

Aspecte ofensiu i inici de lliga

“Veliz i Cardona ens ajudaran. Javi Puado i Pere Milla també arriben molt bé a l’inici de lliga. Tenim esperança en què l’equip farà una passa endavant ofensivament a mesura que avanci la temporada. La pretemporada sempre és enganyosa. Ara toca veure el rendiment en lliga. Tenim un equip que genera arribades i joc, per tant queda afinar una mica més en les accions”.

Debutar a Primera

“A nivell esportiu, després del dia de l’ascens, el meu debut a Primera serà un dels dies més importants d ela meva vida. Debutar a Primera amb un club que estimés tant és del millor que et pot passar. Ara toca fer-ho bé i tornar la confiança que ha posat tant el club com els aficionats en nosaltres.”

Des del minut 1

“Aquí tranquil·litat poca. Qui em coneix sap que aquí s’ha de competir i guanyar des del dia 1. No val esperar. El bo de la plantilla és que hi haurà competència, que per mi és primordial.”

Objectiu del curs

“La voluntat és que l’equip estigui on ha d’estar. Va costar molt pujar, i s’està demostrant com de complicat és la Segona Divisió. Ara que hem pujat i hem tornat l’Espanyol on ha d’estar i hem de lluitar perquè hi estigui molts anys més.”

Precisar detalls

“Hem de buscar que hi hagi molt jugadors que puguin marcar i millorar tot l’equip amb pilota aturada. El que hem preocuparia molt és que l’equip no arribés i creés ocasions. Però en l’últim partit de pretemporada crec que ja vam fer un partit seriós i amb aquest aspecte estic tranquil. Ara el que hem d’intentar és buscar aquest punt de precisió amb l’última centrada i la definició.”

Arsenal i Joan García

“Si saps una mica de futbol, és normal que s’interessin per Joan García. Però a no ser vingui un altre club hi pagui la clàusula, no sortirà del club. és un valor del club i un jugador molt important, per tant el volem tenir aquí molt de temps.”

Més incorporacions

“Tant el club com jo estem treballant per incorporar més jugadors, però la realitat econòmica del club és la que és. S’està fent un esforç per portar jugadors del màxim nivelli que sigui viable pel club. El que no farem serà portar gent per portar. Ha de venir gent amb gana, i en això estem.”

Partit contra el Valladolid (que no té inscrits a dos porters)

“Són coses rares del mercat. Però el Getafe que també va tenir problemes amb les inscripcions l’altre dia va competir de marevella. Contra el Valladolid tenim clars els seus punts forts i febles, però nosaltres anirem a fer el nostre partit i buscar la nostra identitat. Volem que es preocupin per nosaltres i no tant nosaltres per ells. Volem tenir pilota, ser protagonistes i que l’equip sigui el més ofensiu possible dilluns a Pucela”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)