Espanyol

Debut amb un vell conegut

Espanyol. Els homes de Manolo González estrenen la temporada del seu retorn a primera aquest vespre al José Zorrilla contra el Valladolid, equip també ascendit aquest curs (19h, DAZN)

“S’ha de competir i guanyar des del dia u. No s’hi val, a esperar.” Manolo González, el tècnic dels pericos, ho té clar. Avui l’Espanyol s’estrena en el seu retorn a primera divisió i González, després del curs passat patint per pujar des de l’inframon de segona, vol començar celebrant-ho des de la jornada 1. Els blanc-i-blaus s’estrenen aquest vespre (19 h) al José Zorrilla contra el Valladolid, també acabat d’ascendir.

L’Espanyol arriba a l’inici de la lliga havent fet una pretemporada ni espectacular ni terrible. Els barcelonins van jugar cinc partits, dels quals en van guanyar un, contra l’Osca; en van empatar tres, amb el Girona, el Tolosa i el Sabadell, i van perdre contra el Heidenheim. Però, tot i això, González en va fer un bon balanç deixant de banda el mal partit contra el Sabadell i la falta de precisió ofensiva.

En aquesta primera jornada, els blanc-i-blaus s’enfrontaran a un vell conegut del curs anterior. Els dos conjunts retornen ara a primera i, per tant, el primer objectiu evident és assegurar la permanència. L’entrenador de Pucela confia que l’experiència de l’any passat els faci forts aquesta campanya: “Ara tenim una cultura de treball i evolució que, coneixent LaLiga, serà molt important per arribar al nostre objectiu.” I el tècnic dels barcelonins té clar que cal “lluita perquè l’Espanyol estigui molts anys més on li pertoca”, i per fer-ho hauran d’afinar alguns detalls: “Hem d’intentar buscar aquest punt de precisió amb l’última centrada i la definició.” De cara al duel d’avui, els dos conjunts es coneixen bé i els seus entrenadors han fet els deures. El tècnic dels de Castella té controlats els canvis: “Estan construint un bloc intermedi amb línia de cinc, que busca atreure’t per buscar pilotades llargues amb segones pilotes... Els duels seran forts i la pilota parada, fonamental.” I també té clar en què s’assemblen: “Ens coneixem i som dos equips que lluitarem des del minut zero fins a l’últim.” González també té detectades les característiques dels val·lisoletans i sap que només tenen un porter inscrit, però creu que és millor centrar-se en ells mateixos: “Contra el Valladolid tenim clars els seus punts forts i febles, però nosaltres anirem a fer el nostre partit i sobretot a buscar la nostra identitat. Volem que es preocupin per nosaltres i no tant nosaltres per ells. Volem tenir pilota i ser protagonistes.”

A les files de l’Espanyol, Manolo González disposarà de tots els seus efectius menys Edu Expósito, encara lesionat, i els encara no inscrits Marash Kambulla i Kenneth Soler. Pezzolano no podrà comptar amb André Ferreira, que arrossega una targeta vermella del curs anterior, i Kenedy, que és baixa per molèsties musculars. El partit al José Zorrilla serà el primer d’avui, a les 7 de la tarda, i l’arbitrarà González Fuertes.

0 Partits guanyats 0

0 Partits empatats 0

0 Partits perduts 0

0 Gols a favor 0

0 Gols en contra 0

LA PRÈVIA

Anirem a fer el nostre partit i sobretot a buscar la nostra identitat. Volem que es preocupin per nosaltres

NO ARRIBEN

Hem d’intentar buscar aquest punt de precisió amb l’última centrada i la definició
Manolo González
Entrenador de l’espanyol
Al debut de lliga no arriben ni Kambulla ni Kenneth, encara sense inscriure, i Expósito, per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)