Espanyol

Manolo González: “contra la Real serà un partit igualat i haurem de saber llegir-lo”

L’Espanyol jugarà demà a la nit (21:30 h) el seu primer partit com a local. Els blanc-i-blaus van perdre la jornada anterior en la seva estrena contra el Valladolid i demà rebran a la Real Societat que la setmana passada també va perdre contra el Rayo Vallecano a casa. Aquestes són les declaracions que ha fet Manolo González, l’entrenador dels pericos, en la roda de premsa prèvia al partit de demà.

Afrontar el partit de demà

“Amb ganes de fer un bon partit i que l’equip doni la imatge que tots volem, la que va donar al play-off de final de temporada. Tornar a agafar aquestes sensacions que no vam tenir l’altre dia.”

Anàlisi primer partit i crida a l’afició

“Ens vam equivocar a la primera part. A la segona vam estar millor. Cal tenir en compte que era el primer partit fora de casa i que els jugadors nous porten pocs dies. Hem de tenir una mica de cura. Entenc perfectament que la gent vulgui veure el seu equip guanyar i que es cabregin amb el míster. Però els vull demanar que siguin l’afició que han sigut sempre, que s’impliqui demà s’impliquin com ho van fer al play-off.”

Pas endavant

“Ens falta acabar d’acoblar la gent. Que tota la gent que hagi arribat nova pugin entrar i que la gent torni a agafar el ritme. L’altre dia ens vam trobar còmodes amb la pilota amb un ritme molt lent i això, entre altres coses va fer que fóssim poc verticals i que el rival pogués atacar fàcilment. Estem fent molt treball en aquest sentit. No és un tema que falti una peça, sinó que tant els jugadors com el cos tècnic que ja hi som, fem un pas endavant.”

Dificultats dels partits

“Cada partit el plantegem diferent. Intentarem minimitzar les coses bones que té la Real. Serà complicat perquè és un molt bon equip i hem de ser conscients on estem. Ja es va veure la setmana passada que hi va haver molts empats i moltes victòries per la mínima i disputades. Així serà tota la lliga. Serà un partit molt igualat contra un equip amb moltes virtuts. Un partit de còrrer molt i fer un treball en equip important per guanyar.”

Possibles arribades

“Volem portar al millor jugador possible amb les possibilitats que tenim. Volem gent que estigui a prop del punta, però nosaltres adaptarem la manera de jugar a cada partit i segons la plantilla que tinguem, no ens tancarem a un sistema. I portarem al millor jugador que puguem sigui mitjapunta o extrem.”

Falta de gol

“Hem de treballar i aprofitar les ocasions que tenim. L’altre dia en vam tenir 4 de clares i no en vam fer cap. és qüestió de tenir més encert i jugar molt més endavant que la primera part. El més difícil del futbol són els gols, està clar que hem de millorar, però és qüestió de treballar-ho i sempre hi haurà un component d’encert”

Kumbulla i Calero

“Ve de jugar 4 amistós amb la Roma a pretemporada i ja està donat d’alta, que la setmana passada encara no estava inscrit. Calero tampoc va acabar estan disponible perquè va tenir una punxada i era perillós, per demà tots seràn opció.”

L’equip rival

“Espero un gran equip, els números de els últimes temporades ho diuen. Ve de perdre contra el Rayo però ens hem de donar compte de la dificultat de tots els partits. Ens hem de centrar en nosaltres havent analitzat bé el rival i intentar ser un equip molt més incisiu que el que vam ser la setmana passada. I tenir clar que demà ens tocarà defensar. Serà molt important saber jugar el partit perquè és un equip que amb els espais et pot fulminar.”

Reflexió del mercat

“A Espanya és on es mouen menys quantitats de diners i on hi ha més problemes pels clubs a l’hora de firmar. Jo segueixo sense entendre que el mercat es tanqui després de l’inici de la lliga. Té un punt d’adulterar la competició, jugués contra equips que la jornada anterior no tenien el mateixos jugadors. Crec que no és bo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)