Espanyol

L’Espanyol s’estrena a casa

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben aquesta nit (21.30 h) la Real Sociedad en el seu primer partit a casa després del seu retorn a primera

L’Espanyol s’estrena avui a casa. L’RCDE Stadium i els seus aficionats tornaran a viure un partit de primera aquesta nit (21.30 h). I ho faran rebent la Real Societat, un equip de renom però que, igual que els blanc-i-blaus, va perdre en la primera jornada. L’Espanyol no va saber imposar-se a casa del Valladolid, que els va guanyar per la mínima. De fet, els barcelonins són l’únic equip que no va marcar en la primera jornada. Per això, Manolo González, tècnic dels blanc-i-blaus, té clar que falta verticalitat i sobretot que tothom, jugadors i cos tècnic, “faci un pas endavant”.

La Real Sociedad, tot i l’entitat que és, va perdre en la primera jornada i a casa per 1 a 2 contra el Rayo Vallecano. Imanol Alguacil, el seu entrenador, té clara la dificultat de la competició: “Aquí no hi ha cap partit fàcil, sigui un equip que acaba de pujar o un equip de Champions. Nosaltres hem de ser capaços de mostrar una millor versió que el partit passat i sobretot guanyar, que és el que volem, i ara més que mai és important.”

Tots volen guanyar demà. Tots dos conjunts ho necessiten. I per fer-ho González té clar que ells seguiran amb la seva filosofia de ser protagonistes però adaptar-se a cada partit. “Cada partit el plantegem diferent. Intentarem minimitzar les coses bones que té la Real. Serà un partit molt igualat, i serà molt important saber llegir el partit perquè és un equip que amb els espais et pot fulminar.”

En l’estrena a casa González ja disposarà de Kumbulla, que ara sí que està inscrit, i de Calero, que la jornada passada va tenir molèsties.

0 Partits guanyats 0

0 Partits empatats 0

1 Partits perduts 1

0 Gols a favor 1

1 Gols en contra 2

LA PRÈVIA

Cada partit el plantegem diferent. Intentarem minimitzar les coses bones que té la Real
Demà contra la Real serà molt important saber llegir el partit
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)