Espanyol

Manolo González: “Hem merescut guanyar”

Manolo González ha parlat en roda de premsa després de la derrota (0-1) de l’Espanyol contra la Real Sociedad. Les seves declaracions més destacades:

El partit

“El partit l’heu vist tots. Si parlem des del resultat direm que és una merda. Però si l’analitzem fredament crec que hem merescut guanyar. Hem tingut ocasions. Hem merescut guanyar”.

“El futbol son àrees, qualitat i encert. Hem perdut el partit a les dues àrees”.

Evolució de l’equip

“Hem d’analitzar les coses. A Valladolid no vam estar bñe. I si haguessim guanyat diria que el partit és una merda. Tenim molts jugadors que han d’agafar ritme i ho farem amb el pas dels partits. Estic tranquil. A nivell tàctic hem estat bé, però no hem tingut encert”.

Càrrega mental de la derrota

“Estem a la jornada 2. És molt aviat. Marxo fotut pel resultat, però reforçat perquè hem estat superiors a la Real Sociedad. L’equip ha estat ordenat i ha fet el què tocava. Marxo fotut per l’afició i pels jugadors. Mereixiem més”.

El mercat

“Si podem portar alguna cosa més ens ajudarà. No cal ser molt llest per veure-ho. Ja m’imaginava que jugadors que ens han de donar un plus, a nivell de ritme vagin fotuts. Necessitem una mica més. L’equip ha fet un pas endavant. Ha fet un partit complet i ens hem de desbloqueja r a nivell d’encert”.

“M’agradaria que vinguessin molts, però no passarà. No se el tema econòmic del club. Han de venir algun més, no se si un o dos. Hem d’intentar el millor jugador que podem amb la situació en la que estem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)