Espanyol

A l’Espanyol encara li falta

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau es torna a quedar sense marcar i, amb un golàs de Take Kubo, perd contra la Real Sociedad en el retorn del futbol de primera divisió al RCDE Stadium

Espanyol 0 Real Sociedad 1

ESPANYOL:Joan García; Omar (Tejero, 86’), Kumbulla, Cabrera, Romero (Pere Milla, 86’); Jofre (Aguado, 83’), Gragera (Antoniu Roca, 83’), Král, Cardona (Brian Oliván, 68’); Puado i Véliz.REAL SOCIEDAD:Remiro; Traoré (Aramburu, 83’), Elustondo, Pacheco, Javi López; Becker (Marín, 86’), Zubimendi, Turrientes (Olasagasti, 67’), Sergio Gómez; Brais Méndez (Kubo, 67’)i Oyarzábal (Sadiq, 67’).GOLS:0-1 (80’) Kubo.ÀRBITRE:Melero López (andalús).T.G.:Al local Véliz; i als visitants Turriente i Oyarzabal.T.V.:Cap.PÚBLIC:20.900 espectadors al RCDE Stadium.

L’Espanyol va tornar a perdre. Li falta molt, a l’equip orientat per Manolo González, que està a zero des del seu retorn a primera divisió. Zero punts, després de dues derrotes, i també zero gols. Irremeiablement, no marcar està llastrant al conjunt periquito a l’hora de competir i ahir, contra la Real Sociedad (0-1), la falta de determinació a dalt va marcar la diferència. I és que el matx, en què cap dels dos equips va generar moltes més ocasions que l’altre, va resoldre’s a la recta final, al minut 80, amb una gran diana de Take Kubo. Abans, Alejo Véliz havia tingut una oportunitat daurada per als periquitos, però la va malbaratar. Qui perdona ho paga, ja ho diu el tòpic.

El conjunt blanc-i-blau, doncs, va donar la cara, amb les seves mancances i diferències de nivell amb un rival potent com és la Real. Manolo González va modificar l’habitual línia de tres al darrere i va disposar un 4-4-2, en què va donar entrada a l’eix de la defensa a l’acabat d’arribar Marash Kumbulla. Va estar bé el central albanès, sobretot en un tall en l’emergència, quan Becker es quedava sol davant Joan García. Perquè aquesta, la de la Real Sociedad aproximant-se a la porteria periquita però sense acabar de colpejar, va ser la tònica del primer temps. L’equip entrenat per Imanol Alguacil, ja sense Mikel Merino, va tenir la pilota, però no va aconseguir generar ocasions amb claredat. La més perillosa va ser de Beñat Turrientes, que va xutar als núvols dins de l’àrea després d’un córner. L’Espanyol, mentrestant, esperava endreçat, per sortir al contraatac, cosa que no va acabar de funcionar-li. Massa pressa, segurament, va tenir l’equip blanc-i-blau, que no va aconseguir transitar amb èxit amb assiduïtat i, tret d’un xut desviat de Javi Puado, no va produir res.

Distint va ser després de la represa, en què a còpia d’empenta va tenir l’Espanyol algun tram interessant i va inquietar el grup guipuscoà. Tot hauria pogut canviar, però, si Véliz hagués estat fi en una situació de gol clamorosa. Si és cert que va venir d’un regal del rival, fruit d’una errada de Jon Pacheco, que intentant cedir al darrere va deixar Puado sol davant del porter Remiro, Puado va conduir i va regalar el gol fet a Véliz, que amb tot a favor va fer una pífia de rematada. Inclús la continuació de la jugada hauria pogut acabar amb diana de Jofre, però Aritz Elustondo va refusar sobre la línia. Massa clara. I després, Kubo (80’), a l’altra àrea, no va fallar. El japonès va rebre a la banda dreta, a prop de la línia de fons, i va inventar-se un golàs, després de desfer-se de Brian Olivan i Carlos Romero a la vegada i xutar, un cop dins de l’àrea, a l’escaire. Va insistir l’Espanyol fins al final, però no en va fer prou. Dimecres, l’espera l’Atlético al Metropolitano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)