Espanyol

Amb la il·lusió i l’exigència de canviar la dinàmica

Espanyol. Els de Manolo González treballen de cara al complicat partit que jugaran demà al Metropolitano davant l’Atlético sabent que necessiten solucionar la manca de gol

L’Espanyol va fer un bon partit davant la Real Sociedad. L’estrena a casa en la segona jornada de lliga va deixar bones sensacions en el joc. Va ser un equip fiable i amb les idees clares defensivament, i capaç de generar força més en atac del que havia mostrat a Valladolid. Ara bé, el problema persisteix des del primer dia de pretemporada. L’equip no té gol. Falta pólvora o, de moment, està mullada. Va ser precisament la falta d’efectivitat la que va provocar la darrera derrota.

Jofre Carreras afirma que “l’equip s’ho va deixar tot, va faltar estar encertats als metres finals.” Tot i això, el jove del planter assegura que ja miren al següent repte: “Per sort tenim de seguida un altre partit, l’equip està focalitzat, treballant al màxim i convençut que pot treure alguna cosa positiva.” L’exigència serà majúscula, l’Espanyol visitarà demà l’Atlético de Madrid. Sabent que és un duel molt complicat, tenen la il·lusió de poder fer el primer pas per canviar la mala dinàmica d’aquest inici. “Tenim clar que hem de reforçar el que estem fent bé i millorar el que fem malament, a partir d’aquí continuar avançant”, destaca Jofre.

Cheddira, imminent

El club podria anunciar avui el fitxatge de Walid Cheddira, cedit pel Nàpols. El davanter podria ajudar a resoldre el problema de gol.

L’ÚNIC A ZERO

L’Espanyol començarà la 3a jornada sabent que continua sent l’únic equip de 1a que no ha marcat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)