Espanyol

Walid Cheddira, més gol per a l’Espanyol

L’Espanyol és l’únic equip de primera divisió que encara no ha marcat cap gol en les dues primeres jornades de lliga. Per mirar de capgirar aquesta situació, el club blanc-i-blau s’ha fet amb els serveis de Walid Cheddira. Un polivalent davanter marroquí que arriba cedit per una temporada provinent del Nàpols.

El futbolista de 26 anys, que aquest matí ha superat la pertinent revisió mèdica a la Clínica Corachan, compta amb una àmplia experiència en el futbol italià, on s’ha format. La temporada passada va jugar com a cedit al Frosinone, que no va poder mantenir la categoria i va baixar a la Serie B italiana. Cheddira va jugar 39 partits i va marcar 8 gols. També és internacional amb la selecció del Marroc.

“Estic molt feliç i content d’estar aquí, i amb moltes ganes de començar aquesta nova experiència i donar-ho tot per aquesta samarreta. És la meva primera experiència lluny de casa i ho faig en una ciutat preciosa com Barcelona. Així tot serà més fàcil, sobretot en un club com l’Espanyol que té una història realment molt important i la gent que treballa aquí són molt bons, m’ajudaran molt i no puc esperar per donar el millor de mi a la gespa”, ha dit Cheddira en les seves primeres declaracions com a nou jugador blanc-i-blau. “Com a jugador soc un davanter que li agrada ocupar diversos espais i, òbviament, m’encanta marcar gols i espero fer-ne molts. He vist els dos primers partits de l’equip, precisament perquè sabia que hi havia una negociació i volia estudiar com jugava l’equip i els meus companys, i vaig veure que van donar-ho tot durant els 90 minuts”, ha afegit.

El marroquí s’ha convertit en el setè reforç de l’Espanyol per aquesta temporada, després de les incorporacions de Tejero, Carlos Romero, Král, Veliz, Cardona i Kumbulla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)