Espanyol

Manolo González: “Cheddira ens dona més potencial i solucions en l’atac”

L’Espanyol afronta demà (21.30h) la tercera jornada de lliga contra l’Atlético al Civitas Metropolitano. El tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel crucial per als periquitos, que encara no han sumat cap punt ni han marcat cap gol.

Cheddira, què aportarà a l’equip?

“És una molt bona incorporació. Ens dona un perfil diferent als que tenim. És un jugador potent, que pot anar a l’espai i que en transicions és bo. Ens dona més potencial i més solucions en l’atac. Ha estat difícil portar-lo. La direcció esportiva ha fet un molt bon treball”.

Cabrera, baixa per una lesió al soli de la cama dreta

“És una llàstima per al nivell que estava Cabrera. Comet poques errades a nivell defensiu, és difícil superar-lo en carrera i ens ajuda en joc aeri. Tenim jugadors com Calero o Sergi Gómez que el poden substituir sense problema. L’arribada de Kumbulla també ens ajuda. És una baixa sensible per a nosaltres”.

Duel contra l’Atlético

“Demà hem d’atacar amb més calma i no concedir transicions. Per això, hem d’estar ben col·locats i no perdre pilotes que al rival li permeti córrer”.

“Anirem a tots els camps a guanyar i a donar guerra. És un partit complicat, el rival té molt potencial, però també té punts febles. Hem de fer un partit molt complet, però penso que si el pla de partit surt bé podrem competir i fer que el partit sigui el més llarg possible”.

Hi haurà rotacions a l’onze?

“Hi haurà algun canvi a l’alineació, però també vindrà donat pel plantejament del partit que volem buscar. Es busca una cosa diferent pel tipus de rival i per on és fort l’Atlético. Volem buscar solucions i per això hi haurà canvis”.

Mercat de fitxatges

“Estic content amb la feina que ha fet el club, els fitxatges ens eleven el nivell de la plantilla. Ara som més competitius que fa un mes. També hi ha jugadors al planter que ens poden ajudar al llarg de la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)