Espanyol

Cheddira, i al Metropolitano

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau buscarà aquest vespre sumar els primers punts de la temporada contra l’Atlético, ja amb Cheddira a les seves files

L’Espanyol afronta aquest vespre (21.30 h) la tercera jornada de lliga amb dos objectius entre cella i cella: aconseguir els primers punts del curs i marcar el primer gol de la temporada. Un doble repte majúscul, tenint en compte que el rival és un Atlético que s’ha reforçat de valent aquest estiu, i que el matx es juga al Civitas Metropolitano, on fa tot just quatre dies el Girona va caure 3-0. Això sí, ho faran sabent que Walid Cheddira és nou jugador blanc-i-blau. El davanter marroquí aterra a Cornellà-el Prat per acabar amb aquesta sequera golejadora. Si la seva inscripció arriba a temps viatjarà amb l’equip i, fins i tot, podria debutar aquesta nit.

El d’avui no és el millor escenari per reaccionar després de les derrotes contra el Valladolid a domicili i la Real Sociedad a l’RCDE Stadium, però no queda cap més remei que mirar endavant i fer saltar la sorpresa. Començar a puntuar és vital perquè no tornin a aparèixer els fantasmes del passat. Els periquitos s’aferren a la notable millora de l’equip en el darrer duel contra el conjunt donostiarra, tot i que no n’hi va haver prou per sumar els primers punts del curs. Manolo González té clar el pla de partit. “Hem d’atacar amb més calma i no concedir transicions. Per això, hem d’estar ben col·locats i no perdre pilotes que al rival li permetin córrer”, va dir el tècnic blanc-i-blau en la prèvia. “Anirem a tots els camps a guanyar i plantar cara. És un partit complicat, contra un rival amb molt potencial, però també té punts febles. Hem de fer un partit molt complet”, hi va afegir l’entrenador gallec.

Per aquest partit, també s’espera que hi hagi rotacions en l’onze inicial. Qui segur que no jugarà és Leandro Cabrera, que és baixa per una lesió al soli de la cama dreta. Revés important per a Manolo González, ja que es tracta d’una peça fixa en les seves alineacions. Per la seva banda, l’Atlético, que va empatar en la primera jornada contra el Vila-real i va golejar el Girona en el segon partit, arriba a aquest duel amb la moral pels núvols. El Metropolitano és el seu fortí i a la gespa compta amb jugadors de la talla de Julián Álvarez o Sorloth.

Més pólvora en atac

L’Espanyol va fer oficial ahir a la tarda el fitxatge de Walid Cheddira, la setena incorporació per a aquest curs. El polivalent davanter de 26 anys, internacional amb la selecció del Marroc, arriba cedit per una temporada provinent del Nàpols amb l’objectiu de solucionar la falta de gol del conjunt periquito. Cheddira acumula una dilatada experiència en el futbol italià, en què es va formar. El curs passat va estar cedit al Frosinone, que no va poder mantenir la categoria i va baixar a la Serie B italiana. Hi va jugar 39 partits i va marcar 8 gols. “Estic molt feliç i content d’estar aquí, i amb moltes ganes de començar aquesta nova experiència i donar-ho tot per aquesta samarreta. Com a jugador soc un davanter a qui agrada ocupar diversos espais i, òbviament, m’encanta marcar gols i espero fer-ne molts”, va assegurar.

1 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 0

0 Partits perduts 2

5 Gols a favor 0

2 Gols en contra 2

WALID CHEDDIRA

El polivalent davanter marroquí arriba cedit pel Nàpols per solucionar la falta de gol

LES REACCIONS

Tinc moltes ganes de començar aquesta nova experiència. Espero marcar molts gols
Walid Cheddira
davanter de l’espanyol
Anirem a tots els camps a guanyar i plantar cara. L’Atlético també té punts febles
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)