Espanyol

Manolo González: “L’empat ens reforça moralment”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha atès els mitjans de comunicació després de l’empat contra l’Atlético al Metropolitano (0-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Al principi ens ha costat. Sabíem que seria així pel rival. Hem de millorar coses com saber parar una mica més el partit, que no es jugui tant com al principi perquè al final, òbviament, ells són molt bons. No hem entrat bé del tot al partit. Quan hem ajustat la marca del mig del camp i hem trobat les segones línies és quan l’equip ha fet una mica més mal. Per guanyar o puntuar en un camp així has de tenir l’encert de marcar i una mica de sort perquè no et marquin”.

És com una victòria?

Moralment, sí perquè és important per a nosaltres i als jugadors. El futbol ens ha estat cruel. El dia de la Real Sociedad vam perdre quan l’equip va merèixer guanyar, i el dia del Valladolid en la segona meitat millorem. Estic content perquè l’equip ha generat ocasions, i a nivell mental aguantar en un camp així és complicat. Estic orgullós dels jugadors. Hem aconseguit un punt en un camp molt difícil, així es construeixen les coses. L’equip anirà creixent setmana a setmana. L’empat ens reforça moralment”.

Joan Garcia

“No puc fer res. Si arriba un equip i paga la clàusula, no podem fer res amb el Joan. Estic molt content que estigui aquí i que sigui un jugador de La21. Vull el millor per ell, però penso que no marxarà. Però no ho puc saber. És un luxe tenir un jugador com ell”.

Primers minuts de Walid Cheddira amb l’Espanyol

“Estic molt content. Et dona un plus per poder treure Véliz, que estava molt cansat. No volíem que cap jugador caigués lesionat avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)