Espanyol

Naci Ünüvar, el vuitè reforç

Espanyol. L’extrem neerlandès arriba cedit per una temporada provinent de l’Ajax per reforçar l’atac blanc-i-blau

L’Espanyol continua reforçant l’atac per tal de millorar les prestacions ofensives de les tres primeres jornades de lliga, en les quals no ha marcat cap gol. Per mirar de resoldre-ho, el club blanc-i-blau va fer oficial ahir a la tarda la incorporació de Naci Ünüvar, un extrem neerlandès de 21 anys que arriba cedit per una temporada provinent de l’Ajax d’Amsterdam. Ara bé, la intenció és que la vinculació amb el club periquito vagi més enllà del 30 de juny del 2025 i, per això, arriba amb una opció de compra si juga 25 partits i l’Espanyol es manté a primera.

Nascut als Països Baixos però amb nacionalitat turca, Ünüvar és un dels grans talents del futbol del seu país. De fet, és una de les perles del planter de l’Ajax, però no tenia lloc al primer equip i s’ha anat buscant la vida. Aquesta serà la seva tercera cessió consecutiva que encadenarà, després d’haver jugat fa dues temporades al Trabzonspor turc (dotze partits, amb tres gols i una assistència) i, el curs passat, al Twente neerlandès (25 partits, amb quatre gols i tres assistències). A més, també és internacional amb la selecció sub-21 de Turquia. El futbolista pot actuar tant d’extrem com de mitja punta, i destaca per l’habilitat en l’un contra un i en la passada.

Ünüvar és la vuitena cara nova per al retorn a primera divisió, després de les arribades de Carlos Romero, Álvaro Tejero, Marash Kumbulla, Alex Král, a més d’Alejo Véliz, Irvin Cardona i Walid Cheddira, amb qui compartirà atac.

Pendents de Joan Garcia

La gran preocupació de l’Espanyol en l’últim dia del mercat de fitxatges és la possible sortida de Joan Garcia. L’Arsenal colla de valent per aconseguir els seus serveis, ja que el de Sallent seria l’encarregat de substituir Aaron Ramsdale, que se n’ha anat traspassat al Southampton.

El club londinenc i el futbolista, de 23 anys, haurien arribat a un acord verbal, però l’entitat blanc-i-blava es remet a la clàusula de rescissió, que és de trenta milions. Els representants del porter català haurien estat els encarregats de traslladar una primera oferta dels gunners a l’Espanyol, del voltant dels vint milions. La direcció esportiva, però, es manté ferma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)