Espanyol

Manolo González: “La plantilla ha millorat i és competitiva”

L’Espanyol rep demà la visita del Rayo a l’RCDE Stadium (19.15h). En la prèvia d’aquest duel, en el qual buscaran aconseguir la primera victòria del curs i marcar el primer gol de la temporada, el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa. Una compareixença també marcada per les darreres hores del marcat de fitxatges, que es tanca aquesta nit. En aquest sentit, el gran protagonista és Joan Garcia, que tot apunta que no marxarà de l’Espanyol. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Calendari atapeït

“L’equip arriba millor del que esperàvem després del desgast de l’altre dia a Madrid. Menys Cabrera, que no arriba, la resta en principi estan tots bé per anar convocats. Els jugadors arriben perfectes per sortir a competir demà i guanyar al Rayo”.

Falta de gol

“Cada setmana, en cada entrenament, incidim molt en intentar generar situacions. Estaria preocupat si l’equip no arribés a porteria, però l’equip té ocasions, les té clares. Quan arribi el primer arribaran tots de cop. Desitjo que demà l’equip faci un bon partit com va fer el dia de la Real Sociedad i aconseguim els tres punts”.

Satisfet amb la plantilla?

“Estic content perquè el club ha fet un esforç gran tenint en compte els recursos que hi havia. No era fàcil portar jugadors de nivell. Són jugadors bons, que venen de clubs potents, i que arriben amb gana i ganes d’ajudar. Penso que la plantilla ha millorat i és competitiva. Ara hem d’aconseguir que tots els jugadors s’adaptin ràpidament”.

Joan Garcia

“Avui tanca el mercat, i veurem què passa. Jo crec que Joan és un valor del club, és un jugador de La21, i el rendiment i nivell que té el veiem cada dia. És una posició que podem estar molt tranquils perquè amb ell, Pacheco i Fortuño la porteria de l’Espanyol té molt nivell. Pocs equips el poden igualar”.

Marge de millora de l’equip

“Podem millorar en totes les posicions. En la jornada 3, si no tenim marge de millora estaríem preocupats. Tenim marge de millora a nivell defensiu, amb pilota, en transicions, de pressió... Cal que la gent que ha arribat més tard s’adapti ràpidament i que l’equip continuï creixent”.

Què s’espera del Rayo?

“És un molt bon equip, que en la primera jornada contra la Real Sociedad ja va demostrar que competeix bé, que domina molts registres i ben treballat. Ens exigirà al màxim. Hem de donar el 120% cada setmana perquè si no no ens donarà. El de demà serà un partit amb alternatives, amb ritme, i el que arribi millor als últims 20 minuts tindrà més opcions de guanyar. És vital no cometre cap errada que permeti al Rayo avançar-se”.

Què fa falta per guanyar?

“L’efectivitat a l’àrea rival, arribem i creem ocasions, però no tenim efectivitat. També ens falta tenir un punt més d’agressivitat i sortir més fort a la pressió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)