Espanyol

A la recerca de la primera victòria de la temporada

Espanyol. Els blanc-i-blaus, de menys a més en aquest inici de curs, reben el Rayo amb l’objectiu de sumar els primers tres punts i fer el primer gol

L’empat al Metropolitano ha donat un impuls important a l’Espanyol, que aquesta tarda intentarà fer un pas endavant i aconseguir la primera victòria de la temporada contra el Rayo. Tres punts que encara dotarien de molta més confiança el conjunt blanc-i-blau abans de l’aturada de seleccions, que aprofitaran per polir tots els detalls que faci falta i acabar d’adaptar les vuit cares noves per a aquest retorn a primera.

L’equip blanc-i-blau ha anat clarament de menys a més en aquest inici de lliga. Van arrencar la competició amb una derrota per la mínima contra el Valladolid, un altre equip que acaba de pujar a primera. Les sensacions no van ser bones i van saltar les alarmes. El joc de l’equip va millorar notablement contra la Real Sociedad a l’RCDE Stadium, però tampoc n’hi va haver prou per esgarrapar algun punt. En l’escenari més exigent i contra un rival que s’ha reforçat de valent en aquest mercat d’estiu, com és l’Atlético, els blanc-i-blaus van donar la sorpresa i van aconseguir al Metropolitano un punt valuós i de molt de mèrit. La dinàmica de l’Espanyol, doncs, és clarament ascendent. Ja amb la plantilla tancada, avui és el dia per confirmar aquestes bones sensacions i regalar la primera victòria del curs a l’afició.

Per sumar els tres punts caldrà marcar un gol, cosa que no s’ha fet en cap dels tres duels anteriors. Avui s’ha de posar fi a aquesta mala ratxa. Manolo González té clar què s’ha de fer. “Per guanyar ens fa falta tenir efectivitat a l’àrea rival, arribem i creem ocasions, però no tenim efectivitat. També ens falta tenir un punt més d’agressivitat i sortir més fort a la pressió”, va assegurar el gallec en la roda de premsa prèvia a aquest duel, en el qual no podrà comptar amb Leandro Cabrera, que encara no s’ha recuperat d’una lesió al soli de la cama dreta.

El Rayo, per la seva banda, arriba a aquest matx havent sumat quatre dels nou punts possibles. Els d’Íñigo Pérez es van imposar a la Real Sociedad (1-2) en la primera jornada de lliga, i després van empatar sense gols contra el Getafe i van perdre per la mínima contra el Barça (1-2). “És un molt bon equip, que competeix molt bé i que domina molts registres. Ens exigirà al màxim. Serà un partit amb alternatives, amb ritme, i el que arribi millor als últims 20 minuts tindrà més possibilitats de guanyar. És vital no cometre cap errada que permeti al Rayo avançar-se”, va dir el tècnic blanc-i-blau. Avui, a les 19.15 h, nova prova de foc. És vital que els tres punts es quedin a casa.

0 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 1

2 Partits perduts 1

0 Gols a favor 3

2 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

El Rayo ens exigirà al màxim. Serà un partit amb molt ritme i alternatives. Qui arribi millor al tram final tindrà més possibilitats de guanyar

ABSÈNCIA

Per guanyar ens fa falta tenir més efectivitat, ser més agressius i sortir més fort a la pressió
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Cabrera, amb una lesió al soli de la cama dreta, és l’única baixa per al partit d’avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)