Espanyol

Joan Garcia es queda

En l’últim dia de mercat tots els focus de la parròquia blanc-i-blava van estar posats en Joan Garcia. Des de feia dies l’Arsenal anava al darrere del porter de Sallent, amb qui tenien un acord verbal. El tècnic de l’equip londinenc, Mikel Arteta, veia en el futbolista català de 23 anys potencial per competir per la titularitat a mitjà termini amb el barceloní David Raya. Havia d’arribar per substituir Aaron Ramsdale, traspassat al Southampton.

Els gunners van arribar a fer una oferta de vint milions a l’Espanyol per emportar-se’l, però l’entitat blanc-i-blava es va aferrar als trenta milions de la seva clàusula de rescissió. Davant la resistència dels periquitos a deixar-lo marxar, l’Arsenal va haver de canviar de plans i buscar una alternativa. Aquesta ha estat Neto, veterà porter brasiler del Bournemouth, que ha aterrat a Londres en qualitat de cedit per una temporada. L’Espanyol ja respira tranquil.

Ahir tampoc no hi va haver moviments pel que fa a les entrades. Romero, Tejero, Kumbulla, Král, Véliz, Cardona, Cheddira i Ünüvar han estat els vuit fitxatges d’aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)