Espanyol

Manolo González: “Venim d’un curs fotut i la victòria ens dona confiança”

El tècnic blanc-i-blau s’ha mostrat satisfet després que el seu equip hagi obtingut el primer triomf de la temporada contra el Rayo Vallecano amb un gol de Véliz en el temps afegit (2-1)

Manolo González ha atès els mitjans de comunicació després que l’Espanyol hagi segellat la primera victòria del curs contra el Rayo Vallecano amb un gol de Véliz en el 96’ que ha desfermat l’eufòria de la parròquia perica a l’RCDE Stadium.

“S’han incorporat jugadors de bon nivell, i els tres punts ens donen confiança tenint en compte que veníem d’una situació complicada. Hem començat perdent i hem patit molt, però els nanos han treballat de valent i ho hem pogut tirar endavant”.

“A Kral li ha costat entrar al partit i Gragera no ha estat bé amb la pilota. Per això hem fet entrar Aguado i hem endarrerit de posició a Romero per tenir més equilibri. Per sort, ha sortit bé”.

“A la segona part hem tingut opcions força clares per marcar abans el gol de la victòria. Els meus jugadors han cregut fins al final i es mereixen la recompensa que han tingut. Ara tenim dues setmanes d’entrenaments per polir alguns aspectes del joc de cara al partit contra l’Alavés”.

“El factor psicològic serà molt important aquest curs. Venim d’una temporada molt fotuda i complicada. Hem de ser positius i, evidentment, els triomfs sempre ajuden a millorar l’ambient”.

“Véliz ens aporta un registre diferent. Es queda la pilota, guanya duels i té molt bon joc aeri. És un jugador que si aconseguim posar-li pilotes a l’àrea, com ha passat avui, tindrà opcions de marcar gols”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)