Espanyol

Tejero: “L’equip va a més i aquesta és la línia a seguir”

El lateral parla de les sensacions de l’equip, d’aquesta aturada de seleccions i de l’adaptació dels nous fitxatges

Álvaro Tejero és l’únic jugador que l’Espanyol ha incorporat en propietat aquest mercat d’estiu. Els altres set futbolistes han arribat cedits. El lateral de 28 anys, procedent de l’Eibar, ha jugat els quatre primers partits de lliga, els dos a domicili com a titular. Ha deixat alts i baixos, com el mateix equip, però assegura estar satisfet d’estar a l’Espanyol: “Molt content, adaptant-me a poc a poc. Estic còmode i molt a gust amb els companys i el club, ens han rebut molt bé als nous”. Tejero deixa clar que l’arribada de qualsevol nova peça porta un temps d’aclimatació, però que aquest procés està sent positiu i fàcil.

Considera que ara el grup està en una bona dinàmica després de la victòria davant el Rayo. “Em va deixar molt bon regust de boca, no havíem tingut un inici fàcil i crec que l’equip s’ha refet”, declara Tejero. El madrileny veu una millora evident de l’equip des del debut: “Una evolució positiva, hem anat de menys a més i s’ha vist també en els resultats, així ha de ser la línia a seguir”.

Arriba l’aturada de seleccions i és un moment per carregar les piles després d’unes primeres setmanes exigents. “Serveix per assimilar el que han sigut aquests primers quatre partits, veure bé les coses que hem fet, les bones i les dolentes, corregir i continuar treballant tots junts”, explica Tejero. El del planter del Madrid deixa clar que volen mantenir les sensacions d’aquests dos darrers partits després d’aquesta pausa: “Ser un equip compromès, que lluita fins al final i s’ho deixa tot, sempre pensant a guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)