Espanyol

Manolo González: “L’equip li ha fotut el que tocava per tirar el partit endavant”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha valorat la victòria davant l’Alavés a l’RCDE Stadium per 3 a 2. Dona mèrit al moment de l’equip, a sumar sis punts consecutius, parla de Puado i del marge de millora.

El més positiu del partit

“Moltes coses positives: els tres gols, la primera mitja hora de l’equip... El partit ha sigut igualat, el rival també juga i el nivell és el que és. L’equip ha sabut aguantar, li ha fotut el que tocava i al final hem pogut tirar el partit endavant.”

Javi Puado

“Javi juga el mateix rol a la plantilla des que vaig arribar. El conec i me n’alegro per ell, perquè a vegades se’l discuteix una mica. És de la casa i sent els colors. La feina que fa cada partit és encomiable i que trobi el gol és una gran notícia. Puado sap de la rellevància que té a l’equip i pel club.”

7 punts a la classificació

“El primer que penso és que tenim una tranquil·litat que no teníem a la jornada 1. A la jornada 1 hi havia un coet preparat per fotre’m enlaire i ara estem una mica més tranquils tots. I crec que toca gaudir una mica, tot i que vingui un calendari difícil. Hem patit, però és un moment de gaudir-ho. Els jugadors s’estan deixant tot el que tenen, no se’ls pot demanar més.”

Partit igualat

“Gairebé tots els partits són molt igualats, crec que serà una lliga bastant igualada i els partits patits, amb moments per tot. Hem de lluitar amb tot això. Hem de millorar coses, però també valorar que hem fet sis punts davant rivals de nivell.”

Nervis al tram final

“La gent sap de la importància d’aquesta temporada, ho sabem tots. Tornes a primera i no vols tornar a caure. Cada partit és important i els de casa, amb el que costa sumar, són vitals. També ha sigut entretingut. Però hi haurà punts de patiment, és molt difícil guanyar un partit 3 a 0.”

Millorar cada setmana

“Hi ha molta gent nova, s’han de millorar coses. El millor de guanyar és que dona confiança. Els de fora necessiten temps per adaptar-se a l’equip i a la lliga. Estic content amb ells, pugen el nivell de la plantilla i aporten solucions diferents. Esperem que vagin cada setmana donant un nivell millor.”

Dues victòries seguides

“Amb el que costa guanyar, s’ha de donar molt valor a això. Sembla que fins i tot quan guanyes ens quedem amb les parts negatives. S’ha de gaudir del moment i aprofitar-lo per créixer i millorar. L’equip s’està deixant l’ànima.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)