Espanyol

Gragera: “És un orgull complir 50 partits com a perico”

José Gragera ha parlat avui als mitjans oficials de l’Espanyol sobre el moment de l’equip. El migcampista, bàsic per Manolo González, va fer dissabte passat 50 partits amb la samarreta perica. Les seves declaracions:

El moment

“Portem una dinàmica molt bona, una dinàmica ascendent. I és amb la que volem seguir. Estem disfrutant i ho volem seguir fent.”

Adaptació a la categoria

“Això és primera divisió, no la descobrirem ara. Sabem el nivell que hi ha. S’ha d’estar centrat, atent i enfocar els partits com si fossin finals.”

Dissabte al Santiago Bernabeu, contra el Real Madrid

“Un escenari increïble, un partit super maco, amb jugadors de màxim nivell, els millors del mon. A disfrutar, a fer-ho com ho estem fent, a treballar i segur que podrem plantar cara a un grandíssim equip i fer un bon partit.”

Arguments per competir

“Els arguments s’estan veient. No fa tant vam anar al camp de l’Atlético i vam aconseguir un punt contra un equipàs que té grandíssims jugadors i un camp increïble. A Això ens hem d’agafar. Ser nosaltres, jugar com estem fent, treballar i lluitar.”

50 partits a l’Espanyol

“És un orgull complir 50 partits com a perico, com a jugador de l’Espanyol. Estic molt content. Tant de bo siguin molts més. Tinc contracte per uns quants anys més així que espero anar sumant partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)