Espanyol

Cornellà, clau en l’exigència

Espanyol. Arriba un tram de calendari complicat i seran crucials els partits a casa

El partit al Bernabéu va ser el tret de sortida a un tram de calendari realment exigent per a l’Espanyol. Els blanc-i-blaus, després de superar el mal inici aconseguint sumar set punts en cinc jornades, veuen com els arriben un seguit de partits realment complicats, davant rivals d’entitat. El següent serà el Vila-real, cridat a ocupar llocs europeus a final de temporada, però els de Manolo González també es veuran les cares les pròximes setmanes amb el Betis, l’Athletic, el Sevilla, el Barça, el València i el Girona.

Bona part d’aquests seran a domicili, mentre que visitaran Cornellà, precisament, aquells que es troben en una situació més complicada: el València i el Sevilla, als quals cal sumar el Mallorca després del Vila-real. El tècnic periquito ha anat repetint, des d’abans de començar la lliga, que la permanència s’aconseguirà a casa. La major part dels punts s’han de sumar a l’RCDE Stadium, que ha de ser clau, sobretot, en trams tan exigents com aquest.

L’equip ha estat capaç de guanyar dos partits seguits a casa, davant el Rayo i l’Alavés, i vol mantenir la bona dinàmica aquest dijous davant els groguets. Saben que serà important sumar punts com a locals en els pròxims quatre partits, perquè rascar-ne al Villamarín, a San Mamés, a Montjuïc i a Montilivi no serà gens fàcil. El nivell de la primera divisió fa que sigui impossible parlar de rivals assequibles, però és evident que hi ha diferències. Si l’Espanyol surt viu aquests dos mesos, arribarà en una bona situació per afrontar un seguit de partits de “la seva lliga” en els quals ha de guanyar els punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)