Espanyol

Demanen a l’Espanyol que destini als penyistes les entrades a Montilivi

La Penya Blanc-i-blava de Girona, amb el suport de 18 penyes més, ha pres una iniciativa pensant en el partit entre el Girona i l’Espanyol, que es jugarà el cap de setmana del 24 de novembre a Montilivi. Demanen a l’Espanyol que destini als penyistes les entrades que li oferirà el Girona, reservades per al sector on s’ubica l’afició visitant.

La idea neix després dels episodis polèmics dels últims precedents, amb incidents d’aficionats radicals blanc-i-blaus. “Hem presenciat amenaces, insults, consignes polítiques i fins i tot càntics nazis, contribuint al deteriorament de la imatge del club i suposant un perjudici per tots aquells que treballem per difondre i reforçar el sentiment blanc-i-blau lluny de Barcelona”, diu el president de la Penya en una carta adreçada al club. La proposta és que les entrades per a l’afició visitant siguin per als penyistes, amb especial atenció als de les comarques gironines.

La carta

“Benvolgut sr. Ariza,

Com ja sap, enguany el RCD Espanyol tornarà a disputar un partit de lliga contra el Girona FC a Montilivi. Aquesta és una data senyalada al calendari de tots els pericos de les comarques gironines, ja que pràcticament és l’única oportunitat de poder veure i animar el nostre equip a prop de casa nostra.

Lamentablement, en edicions recents, aquest partit ha estat motiu de polèmica per la mala imatge oferta per un determinat sector de la nostra afició, un fet àmpliament difós pels mitjans de comunicació. Hem presenciat amenaces, insults, consignes polítiques i fins i tot càntics nazis, contribuint al deteriorament de la imatge del Club i suposant un perjudici per tots aquells que treballem per difondre i reforçar el sentiment blanc-i-blau lluny de Barcelona.

Les persones que han protagonitzat aquests episodis han embrutat considerablement la imatge de l’Espanyol a Girona i les conseqüències dels seus actes les patim els pericos en el dia a dia, fent-nos més difícil la nostra militància blanc-i-blava, ja sempre prou difícil.

Mentre els que provoquen aquests incidents se’n tornen allà d’on han vingut amb absoluta tranquil·litat, som els pericos que vivim a Girona i rodalies els qui hem de donar la cara per una part de l’afició que no ens representa.

Arran d’aquests fets, a més, som coneixedors de diversos aficionats pericos que tenen por d’anar a la zona visitant per situacions incòmodes i desagradables que han viscut en anteriors edicions d’aquest partit.

És per aquests motius que la Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007 i la resta de penyes sotasignants sol·licitem formalment al Club que per aquest partit la zona visitant sigui ocupada en la seva totalitat per les penyes de l’Espanyol, amb preferència per aquelles penyes de les terres gironines que tants esforços fem per donar suport i fer visible el RCD Espanyol arreu del territori. Volem omplir aquell sector de blanc-i-blau i fer que les famílies periques puguin animar i gaudir del partit com toca, de forma responsable i sensible, tot projectant una imatge acord al que realment és el nostre club.

Així doncs, ens volem anticipar a les mesures que entenem que prendrà el club per tal d’evitar els incidents que s’han produït en tots els partits que el nostre equip ha jugat a Montilivi i, d’aquesta manera, evitar la presència d’elements violents i escenes desagradables que fan molt de mal a la imatge del RCD Espanyol.

Esperem que consideri la nostra proposta i al mateix temps ens oferim a col·laborar en tot el que sigui al nostre abast.

Molt cordialment,

Joaquim Ferrer Adroher,

President de la PBB Girona 2077

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)